Zoals je al op de homepagina misschien hebt gelezen denk ik dat je WelZijn met jezelf verkrijgt als je in goede verbinding bent met jezelf.

Ja maar hoe dan!?

Dat is natuurlijk persoons afhankelijk. Eerst gaan we op zoek, waar je tegen aanloopt, hoe je het anders wil, waardoor bepaalde patronen zijn ontstaan, waar staat het voor, welke behoefte zit erachter.  Op weg naar verbinding met jezelf, vrij van oordeel van jezelf en anderen. 

 Dat wat ik zeker gebruik tijdens sessies is familieopstelling 1 op1 om zo meer inzicht te krijgen in jullie familiedynamiek en te zien wat er is, speelt.

Ook kan het fijn zijn dat je eindelijk erkenning krijgt voor dat wat je altijd voelt, door het beeld wat je ziet.

Yin Yoga laat je meer aankomen in je lichaam. Loslaten enkel zijn in het moment. Ook laat yoga een spiegel zien hoe jij met je levenszaken omgaat.

Omdat ik niemand enkel als los individu zie maar een van een geheel, ga ik er vanuit dat als iemand aangeeft bepaalde problemen te ervaren en verandering wil de omgeving hier ook mee te maken heeft en eventueel mee lijdt, mee twijfelt en het soms ook niet weet. Ik zie daarom ook graag dat de omgeving ook betrokken wordt bij het traject zoals het uitnodigen van een partner.

 

Chronische stress (voortdurende belasting) leidt tot uitputting/ontregeling van fysiologische systemen door langdurige activatie van het stresssysteem. Hierdoor ontstaan allerlei lichamelijke en psychische symptomen, klachten en ziekten. 

ADEM COACHING kan hier al een mooi verschil maken, een ‘slechte’ ademhaling kan je een continue gevoel van stress geven. Gelukkig is het omgekeerde ook waar een ‘ goede’ ademhaling kan je rust en verbinding geven. 

YIN YOGA is ook een mooie methode om aan te komen in jezelf en enkel te zijn.

 

Kwaliteit in WelZijn gaat samen op zoek naar wat je stress geeft en wat je ontspanning geeft. We bekijken samen jouw leefstijl, werksituatie, privésituatie en andere factoren die van belang zijn in jouw dagelijks leven om zo een betere balans te verkrijgen tussen inspanning en ontspanning en dat je op tijd stress aanvoelt en weet hoe te handelen in de toekomst.

Wil je meer weten neem dan contact op of maak direct een afspraak