WelZijn met je partner

Om je samen (weer) meer verbonden te voelen

Een uniek traject van 8
bijeenkomsten

-Is je relatie niet zoals je het had voorgesteld?

– Mis je de verbinding?

– Of wil je meer diepgang?

 – Hebben jullie vaak ruzies die terugkomen?

– Zijn jullie niet meer intiem?

– Voelen jullie elkaar niet meer aan?

– Vallen er veel stiltes?

– En je wil de relatie voortzetten?


Dan is dit traject voor jullie!
Na dit traject heb je de handvatten om:

– Je eigen gedragspatroon te doorgronden

– Jullie gezamenlijk gedragspatroon te herkennen

– Weer snel dicht bij elkaar te komen na een conflict

– Jezelf te uiten, te zeggen wat je beleeft en nodig hebt en zo stapsgewijs de onderliggende emoties, behoeftes en wensen van jezelf en je partner te bespreken

Voor wie

Voor stellen die hun relatie willen verdiepen en sterker willen maken.

Voor diegene die bereid zijn te investeren, ook tussen de sessies in.Voor diegene die naar zichzelf durft te kijken,

We kijken naar ieders aandeel en naar wat dat doet met de ander.

We gaan op zoek naar welk gedrag je laat zien, welke emoties daar onder zitten en welke emoties je daadwerkelijk laat zien.

Welke behoefte zit hieronder? Het is een ware zoektocht die we samen aangaan.

Mogelijkheid om dit als traject aan te gaan of als VIP dag(en), dit traject is geïnspireerd door het boek ” Houd me vast” van Sue Johnson.

Kwaliteit in WelZijn

Een traject van 8 bijeenkomsten

Relatietherapie

VIP dag(en)

Kwaliteit in WelZijn

Relatietherapie

 

Relatietherapie als je voor een langere tijd aan jullie relatie wilt werken.

Als er sprake is  geweest van ontrouw,  een verlieservaring . Als je /jullie in het nu nog de last ervaren van een eerder opgedaan trauma in je jeugd , eerdere of je huidige relatie.

Omdat ik van mening ben dat je eerst  in verbinding met jezelf moet zijn voordat je in goede verbinding met de ander kan komen is de therapie voor jezelf , voor de ander en voor jullie samen drie in één kun je zeggen. Door mijn veelzijdige achtergrond ( zie de pagina ‘ over mij ‘  )zijn de relatietherapie sessies uniek , verschillende werkwijze worden gecombineerd waardoor diepere verbinding (weer) voelbaar wordt.De werkwijze is een mix van vele methodes en er wordt ingezet wat het beste aansluit, zoals EFT (Emotionally Focused Therapy (Sue Johnson), NLP, familieopstellingen (Bert Hellinger), Opstellen van verlangen (Franz Ruppert) en energiewerk.

VIP dag(en)

Wil je in korte tijd echt een verschil in jullie relatie maken dan zijn de VIP dagen voor jullie.

In twee dagen intensief werken ……

Wat zeggen cliënten?

"Karin, de vrouw achter Kwaliteit in Welzijn, is een warme en emphatische therapeute waar mijn vrouw en ik sinds een aantal sessies in huwelijkstherapie zijn. Ze is uitstekend in staat om je te begeleiden naar meer zelfinzicht. Dit doet ze op een prettige en emphatische manier. Hierdoor voel ik mij na mijn therapiesessies goed en gemotiveerd. Naast haar heldere uitleg heeft ze veel oog voor ingesleten gedragspatronen die ertoe bij kunnen dragen dat een relatie stroever verloopt. Af en toe krijg ik van haar een opdracht of een boek mee, zodat ik me ook buiten de sessies verder kan ontplooien. Karin biedt ook EMDR aan, wat op mij een goed effect heeft inzake traumaverwerking. Kortom: Ik kan Karin van harte aanbevelen aan een ieder die zijn huwelijk een extra dimensie wil geven of om een traumatische ervaring te verwerken."
Remco
"Op zoek naar een manier om ons huwelijk te redden kwamen wij de website van Karin tegen, een afspraak was snel gemaakt. Karin werkt onpartijdig, kan zich zowel in de man als in de vrouw inleven. Ze is direct, laat je eigenschappen van jezelf terugzien die niet de schoonheidsprijs verdienen, waar je je wellicht wat voor schaamt maar waar je wel resultaat mee boekt als je deze met haar hulp en inzicht om kunt buigen. Karin heeft ons geholpen weer een team te vormen, niet voor de ander te denken en in te vullen maar je partner te zien vanuit een ander oogpunt. Door te kijken naar ervaringen opgedaan uit het verleden kom je soms in valkuilen in de toekomst. Karin kan je dit uitstekend onder ogen brengen en je doen veranderen in de persoon die dichter bij jezelf staat maar die ook prettiger in de omgang is voor je partner. Karin is down to earth, ze zegt waar het op staat. Daardoor boek je met Karin snel resultaat. Zij heeft ons geholpen om elkaar weer te waarderen als partner en om duidelijk te zijn in communicatie."
"Onze relatie hield te wensen over. Echt communiceren met elkaar ging niet goed. Door maandelijks met Karin te praten kwamen de dieper liggende pijnpunten aan het licht waardoor wij konden groeien in onze relatie en de goede basis behouden bleef. De liefde tussen ons was en is er. We hebben handvatten gekregen om elkaar echt te begrijpen. In liefde en vanuit positiviteit. Door haar professionele aanpak leerden we onze eigen gevoelens te benoemen, dat wat ontbrak in onze communicatie. Het bleef bij verwijten en in een cirkeltje ronddraaien. Door deze fijne en zeer goede therapeute zijn wij gegroeid, individueel en in onze relatie tot elkaar. Goed communiceren kun je leren, hulp vragen is soms nodig. Wij zijn dankbaar voor de hulp van Karin."

Wil jij kennismaken met mijn aanpak voor relatietherapie?

Maak dan nu hier je afspraak